News

07.09.2023

Menossa mukana – Sade ei menoa haitannut

Suomen suurin maanrakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo 2023 järjestettiin viime viikolla 31.8 – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Sade ei haitannut Maxpo-kävijöitä. Tunnelma oli hyvä ja mielenkiintoisia kohtaamisia oli paljon. Kävijöitä oli kolmen päivän aikana lähes 13 000. Näytteilleasettajia mukana melkein 250 alan eri yrityksiä.

Messuilla esiteltiin kaiken kokoluokan koneita sekä lisälaitteita. Uudet innovaatiot sekä teknologiat viestivät alan sähköistymisestä. Kehitys on todellakin menossa vauhdilla sähköiseen suuntaan. Sähköistäminen vahvasti esillä myös Volvo CE Suomi kaivukonevalmistaja osastolla, esillä vain täyssähköisiä kaivukoneita.

Menossa mukana myös Lekatech, esittelimme sähköistä tekniikkaa Marakonin osastolla. Lekatech-sähkövasara mullistaa perinteiset hydrauliset iskuvasarat sekä urbaani- että kaivosympäristössä sähköisten kaivukoneiden tullessa käyttöön. “Teknologinen läpimurtomme ei ainoastaan mahdollista energiatehokkaampaa maanrakentamista ja kaivostoimintaa, vaan se myös vahvistaa vihreän siirtymän toteutumista”, sanoo Lekatechin toimitusjohtaja Antti Anttila.

Mukavia sekä mielenkiitoisia kohtaamisia – kiitos kun kävit!

Satu Rämö
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Lekatech Oy

 

Kuvia:

   

 

This project has received funding from the European
Union's Horizon 2020 research and innovation
programme under grant agreement No 866754